Zpět na blog
Novinky

4 nové online kurzy

Skillmea
03.09.2019
3 minuty čtení
4 nové online kurzy
Tento týden ti na Learn2Code přinášíme 4 nové kurzy, ve kterých jsme dali prostor několika novým tématům. Jsou to online kurzy zaměřené především na soft skills, zpestřením je určitě šachový kurz se slovenskou jedničkou Jánem Markošem. Zaujalo? Přečti si krátké představení kurzů v článku.

Prezentační dovednosti - základy

Pokud i ty míváš roztřesená kolena vždy, když máš vystoupit na pódium nebo prezentovat svůj nápad před skupinou lidí, měl bys zaměřit pozornost na tento kurz. Nikdo jako řečník z nebe nespadl, i ty se máš možnost osvojit si a zdokonalit své prezentační dovednosti tak, abys při vystupování působil/a sebevědomě.
Co máš dělat při vystupování s rukama, kam se dívat a jak pracovat s publikem ti vysvětlí Andrej Mažáry - lídr Slovenských Toastmasters (globální organizace věnující se řečnictví) a středoevropský šampion v řečnických improvizacích.
 

Jak přemýšlet při fotografování

V nabídce máme mnoho kurzů zaměřených na technickou stránku fotografie. Vytvořit dobrou fotku však není jen věcí kompozice a techniky, fotka by měla být nositelem příběhu, emoce, kterou chce fotograf zachytit.
Učit se budeš od tří úspěšných a oceňovaných fotografů, kteří se věnují především dokumentární a reportážní fotografii. Každý z nich ti poskytne vlastní pohled na postupy a techniky, které při focení používají, jak pracují s objektem, s různými zdroji světla, prozradí ti kompoziční tipy a nápady.
Kurz je určen tobě, máš-li už zvládnuté základy práce s fotoaparátem, možná uvažuješ nad focením jako svým živobytím a hlavně chceš tvořit fotky, které budou výjimečné. 


Kurz podnikání - jak začít

Kurzem tě bude provázet osm zakladatelů a CEO úspěšných slovenských firem. Tím myslíme značky jako Tuli, CURAPROX, daren & curtis, VISIBILITY, Be Cool a další.
V tutoriálech se s tebou podělí o své zkušenosti, Know-how a zodpoví důležité otázky, nad kterými možná uvažuješ i ty. Jak myšlenku přeměnit na realitu, nápad na fungující byznys? Jak umíš odhadnout jeho úspěch? Jakou roli hrají brand, firemní kultura či hodnoty firmy? Vysvětlí ti i plusy a minusy partnerství v podnikání, jak a kdy přijímat nové zaměstnance a co dělat, kdyby to celé nevyšlo.


Šachy (Coming soon)

Dlouholetá šachová jednička na Slovensku Ján Markoš odhaluje své šachové mistrovství. Uč se od něj o šachových strategiích, taktikách či síle jednotlivých figur. Objevíš strategické a taktické postupy, o kterých jsi možná dosud nevěděl.

Kurz je určen mírně a středně pokročilým šachistou. Ať už rozehráváš šachové partie online nebo tváří v tvář, tento kurz tě dostane na vyšší úroveň.

Našel jsi kurz, který tě zaujal a bude pro tebe přínosným? Pokud máš případně návrh na další témata kurzů, které bys v Learn2Code uvítal, napiš do komentáře.

Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Vyhlášení výsledků soutěže #studujonline je tady!
Novinky
17.05.2019
Skillmea

Vyhlášení výsledků soutěže #studujonline je tady!

I ty jsi nám v uplynulých třech týdnech poslal kreativní příspěvek, jak studuješ některý z našich kurzů? Čti tedy dál a možná se najdeš mezi výherci! V první řadě děkujeme za všechny vtipné a kreativní příspěvky, které dokázaly, že studovat lze opravdu odkudkoli. Zároveň nás překvapilo, že někteří chtěli vyhrát až tak moc, že se uchýlili k nečestným praktikám získávání interakcí. Mnozí účastníci soutěže si nakoupili "fake lajky" z Asie a jiných exotických destinací. Považujeme to za nefér. A přestože jsme měli v pravidlech soutěže uvedeno, že vyhraje post s největším počtem interakcí, rozhodli jsme se to změnit. Určitě je to i naše chyba, přiznáváme, poučili jsme se. V budoucnu už vítěze nemůžeme hledat zmanipulovatelnou cestou. O konečném pořadí v soutěži #studujonline jsme rozhodli interním hlasováním, o vítězích tak rozhodl náš tým Learn2Code a naši lektoři. Kostky jsou vrženy, pojďme na výsledky! 1. místo: iPad + roční předplatné online kurzů 2. místo: roční předplatné online kurzů 3. místo: 3-měsíční předplatné online kurzů    Pokud jsi mezi výherci, gratulujeme a ještě dnes ti napíšeme zprávu na Instagramu a dohodneme se na převzetí výhry. Když ses zapojil/a, ceníme si tvou snahu a děkujeme za příspěvek. Pokud se ti i nepodařilo vyhrát, určitě nezoufej a nepřestávej se vzdělávat. Tvoje schopnosti jsou koneckonců největší výhrou, proto dnes na Learn2code najdeš již více než 80 online kurzů!
🔥 SOUTĚŽ 🔥 #studujonline s Skillmea
Novinky
26.04.2019
Skillmea

🔥 SOUTĚŽ 🔥 #studujonline s Skillmea

Soutěž #studujonline s Learn2CodePatříš k těm, kterým na učení nezbývá mnoho času, a proto využíváš každou volnou minutu? Studuješ v MHD, v práci, u bazénu či při žehlení? Chceme to vidět! Vyfoť se nebo udělej video, jak studuješ a vyhraj iPad nebo předplatné Learn2Code online kurzů! Čti dál a dozvíš se přesné podmínky účasti v soutěži. Jaké jsou podmínky?1. Udělej fotku nebo video, kde se učíš 2. Postuj příspěvek na Instagram nebo Facebook s hashtagem #studujonline 3. V příspěvku tagni naši Facebook fanpage nebo instagramový profil Learn2Code Příspěvky můžeš posílat do 15.05.2019, přičemž vyhrává ten, který získá nejvíce interakcí. Like. Share. Comment. Všechno se počítá. A nezapomeň. Čím netradičnější místo nebo aktivitu si pro učení najdeš, tím více lidí svým příspěvkem zaujmeš. Výsledky zveřejníme na Facebooku a Instagramu v pátek 17. května 2019. Jaké ceny můžeš vyhrát?1. iPad + roční předplatné online kurzů 2. roční předplatné online kurzů 3. 3-měsíční předplatné online kurzů[Image] Odteď už výmluvy neplatí. Dokaž, že studovat lze všude a za každých okolností. Těšíme se na tvé kreativní příspěvky a každému držíme palce!
Připravované online kurzy 1. kvartál 2019
Novinky
14.01.2019
Skillmea

Připravované online kurzy 1. kvartál 2019

V prvním kvartálu 2019 pro tebe chystáme několik nových online kurzů. V tomto blogpostu představíme ty nejdůležitější novinky, na které se jistě můžeš těšit. Chystáme něco z programování, designu, ale také střihu videa. Java pro junior programátoryZavršení trilogie kurzů zaměřených na Javu od lektora Jara Beňa. Po online kurzu zdarma Java pro začátečníky jsme se podívali na zoubek Javě pro pokročilé a v tomto třetím Java kurzu se naučíš vše potřebné, abys mohl začít pracovat jako junior Java programátor.[Image] UI design ve SketchiV tomto kurzu navážeme na kurz Desig pro obrazovky a budeme se již detailněji věnovat UI designu v parádní aplikaci Sketch. Zjistíš, co všechno ve Sketchi umíš dělat, jaké má výhody oproti konkurenčním produktům od Adobe, jak navrhneš vlastní web nebo aplikaci a zjistíš, jak efektivně pracovat ve Sketchi.[Image] Linux pro začátečníky IIMůžeš se těšit i na pokračování kurzu Linux pro začátečníky. Pokročilejší techniky a práce v Linuxu už bude pro tebe malina. Plánujeme pro tebe nachystat i další kurz na téma Linux, konkrétně Scriptování v Linuxu.[Image] Spring a Spring BootCílem těchto online kurzů je poskytnout základní přehled o možnostech frameworku Spring, s důrazem na vývoj webových a REST-ful aplikací. Spring je léty odzkoušená a ověřená alternativa k JEE. Poskytuje jednoduchý, ale flexibilní programovací model, který umožňuje efektivně vyvíjet robustní aplikace v Javě. Kurz je ideálním startem pro ty, kteří chtějí začít využívat Spring ve svých projektech.[Image] Adobe Premiere RushAdobe Premiere Rush je cross-device aplikace, pomocí které umíš editovat videa. Pomocí Adobe Rush umíš nahrávat videa, upravovat je, upravovat jejich barvu, nahrávat a upravovat zvuk, přidat animované titulky a publikovat na sociálních sítích. Kromě desktopové verze aplikace je k dispozici také mobilní verze, v kurzu vysvětlíme obojí.[Image] Adobe After EffectsPro začátečníky chystáme online kurz zaměřený na Adobe After Effects, ve kterém tě naučíme efektivně pracovat. Osvojíš si práci s uživatelským prostředím a jeho nástroji, naučíš se animovat text a pracovat s hudbou, ovládáním vrstev a módami prolínání.[Image] Pokud tě zajímají nějaké dotazy na dané kurzy, směle je napiš do komentáře. Budeme vděční i za tipy na kurzy, které by si na Learn2Code chtěl vidět. A pokud chceš nějaký online kurz s námi vytvořit, určitě nás neváhej kontaktovat.   Těšíme se na tebe!

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách