Zpět na blog
Novinky

Staň se našim affiliate partnerem

Skillmea
08.11.2017
1 minuta čtení
Staň se našim affiliate partnerem
Learn2Code se vzdělávání digitálních dovedností věnuje již pár let a jedná se o opravdu etablovaný projekt. Neustále produkujeme nové online nebo prezenční kurzy, rozšiřujeme nabídku io zcela nová témata. 

Nabízíme ti spolupráci v podobě affiliate partnerství a tedy prodáš-li přes své cílové skupiny naše kurzy, odměna v podobě 25% z prodeje je tvoje. Pokud tedy prodáš například jedno roční předplatné našich online kurzů v hodnotě 199 Eur, tak 50 Eur je tvých. A to se vyplatí!

Pro koho je to vhodné?

Pokud se zajímáš o digitální svět, technologie, online marketing, videoprodukci, byznys či podnikání, jsi vhodný kandidát stát se affiliate partnerem. Pokud máš vlastní blog, webstránku či portál nebo máš spoustu followerů/subscriberů na sociálních sítích, jsi ideální partner pro náš affiliate systém.

Jak se stát affiliate partnerem?

Je to naprosto jednoduché. Stačí se zaregistrovat do našeho affiliate systému , vygenerovat si unikátní link a ten sdílet. Je možné použít námi předpřipravené bannery a umístit je na svůj web, do newsletterů a podobně. Pokud si někdo na základě tvého odkazu nakoupí některý z našich kurzů, uvidíš tuto aktivitu ihned v Menu – Přehledy. O uskutečněné objednávce ti také přijde potvrzující email. 

Pojď do toho, těšíme se na spolupráci s tebou ;) 
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

EU CodeWeek 2017
Novinky
27.09.2017
Marián Kristeľ

EU CodeWeek 2017

Minulý rok se téměř milion účastníků zapojilo do některé z 23 000 akcí pořádaných v rámci kampaně EU CodeWeek 2016 . Akcie se konaly ve více než 50 zemích světa a tedy CodeWeek už není jen čistě evropskou záležitostí. [Image] Co je CodeWeek?CodeWeek je kampaň, jejímž cílem je popularizovat programování a digitální svět v EU a ve světě. Cílem této kampaně je ukázat, že programování není určeno pouze pro úzkou skupinu odborníků, ale pomocí něj lze realizovat vlastní nápady. CodeWeek slaví letos své páté narozeniny a školy, učitelé, programátoři, vzdělávací organizace připravují různé akce, kterými se snaží zpopularizovat programování. Jak se zapojit?Děti, mládež nebo i dospělí se mohou zúčastnit akcí zveřejněných na stránce codeweek.eu. Programátoři nebo vzdělávací organizace si mohou vytvořit vlastní veřejné akce a pozvat lidi, aby jim ukázali, jak programování vypadá v praxi. Učitelé a školy rovněž mohou zorganizovat různé mini kurzy nebo se s žáky zúčastnit programátorských akcí v jejich regionu.  Chceš se zapojit se svou akcí? Přidej jej na stránku  events.codeweek.eu . Zde si také umíš vyhledat seznam plánovaných akcí. Zatím jich tam není mnoho, ale určitě budou přibývat :) Proč začít s programováním?Způsob jakým pracujeme, ale také komunikujeme se vlivem rychle se vyvíjejících technologií mění. Nauč se programovat a zlepši svoji digitální gramotnost, přestaneš být konzumentem v digitálním světě, staneš se jeho tvůrcem. Zlepšíš i svůj přístup k řešení problémů, což jistě využiješ i v běžném životě. V neposlední řadě, tvé uplatnění na trhu práce rapidně zlepšíš. Máme zde i pár statistik: v současnosti se vyžadují alespoň nějaké IT dovednosti ve více než 90% pracovních pozic. Poptávka po IT odbornících roste ročně o více než 3%, avšak IT zaměřené školy nedokážou tuto poptávku pokrýt svými absolventy. Pokud nebude tento problém řešen, do roku 2020 bude v EU chybět více než 800 000 IT specialistů.  Learn2Code pořádalo EU Code Week workshopy i minulý rok, vypadalo to na nich přibližně takto: Co tedy udělat dál?Vytvoř vlastní event nebo se přidej do nějakého, který přibude na mapě. Pokud si neumíš poradit, kontaktuj nás a rádi ti pomůžeme s organizací :) Klidně followuj oficiální EU Code Week twitter profil ->  https://twitter.com/CodeWeekEU  a při sdílení na sociálních sítích používej hashtag #CodeEU. Pomůžeš tak šíření povědomí o akci.
Připravované online kurzy - září 2017
Novinky
02.09.2017
Marián Kristeľ

Připravované online kurzy - září 2017

Přes léto jsme se neulévali, ale usilovně jsme makali na tvorbě nových online kurzů. Co jsme si pro tebe připravili na tento podzim? Čti dál, dozvíš se vše podstatné. Google Tag ManagerOnline marketéři, pozor! Díky tomuto online kurzu budete mít konečně pořádek ve všech měřicích kódech na svém webu. Google Tag Manager nebo česky Správce značek Google ti usnadňuje práci, ušetří čas a eliminuje případné chyby ve správě různých měřicích kódů. V GTM můžeš spravovat měřící kódy Google Analytics , Google AdWords , ale i těch, které nejsou od Google, například. Hotjar, Facebook Pixel a pod. Kurz vypouštíme na světlo světa již brzy. [Google Tag Manager eliminuje chyby ve správě měřicích kódů] Excel pro pokročiléNa https://skillmea.cz najdeš již nyní online kurz Excelu , rozhodli jsme se ale podívat tomuto nejrozšířenějšímu tabulkovému editoru lépe na zoubek a připravujeme online kurz Excel pro pokročilé. Můžeš se těšit na vysvětlení dalších funkcí Excelu, vzorců, kontingenčních tabulek a mnoho dalšího. Kurz bude k dispozici přibližně v polovině září 2017. SassYablkův nový kurz jsme slíbili vydat už v srpnu, Roman si však vzal zaslouženou dovolenou. Na dobré se ovšem vyplatí čekat a tak se na tento nadupaný online kurz můžeš těšit v tomto měsíci. Automatizované testování softwaru (Selenium)Hot novinka, online kurz pro všechny, kdo se chtějí vydat na cestu testování webových aplikací. V kurzu ochutnáš trochu z Javy, budeš pracovat s databázemi a pro testování využiješ nástroj Selenium. V kurzu na tebe čeká několik praktických ukázek od zkušeného testeru webových aplikací. C# pro začátečníkyMnozí jste se ptali na C nebo C++ kurz, my jsme si však pro vás nachystali C# online kurz. Syntaxe tohoto jazyka vychází z C a C++ a programovací jazyk C# je objektově orientovaný. V kurzu se naučíš programovat v tomto jazyce a uděláš si funkční aplikaci. [Do sbírky nám přibyl kurz C#] PythonPřed pár měsíci jsme si dělali průzkum mezi vámi, našimi super studenty a na prvním místě v žebříčku kurzů, které byste chtěli na https://skillmea.cz mít, je právě programování v jazyce Python. Rozhodli jsme se splnit vám toto přání a tlustý online kurz na Python připravujeme. Nejpozději začátkem října by měl být kurz hotov. [Image] Pracujeme také na kurzu programování v jazyce Python. Které téma ti ještě na Learn2Code chybí? Co by ses chtěl(a) naučit?
Nové a připravované online kurzy
Novinky
15.07.2017
Marián Kristeľ

Nové a připravované online kurzy

Neustále pro vás připravujeme nové online kurzy, abyste se mohli neustále vzdělávat a zlepšovat se. Zde je krátký seznam kurzů, které jsme nedávaně zveřejnili a také které v létě 2017 přidáme. Nové online kurzyMovie Maker (Adobe Premiere Pro) S tímto novým online kurzem nahlédneš do světa videa, střihu a postprodukce a naučíš se pracovat v jednom z nejpoužívanějších programů pro editaci videa Adobe Premiere Pro. Visual Design: design vlastního trička Pokud si chceš nadesignovat vlastní motiv na tričko, v tomto kurzu tě to krok za krokem naučí náš nový lektor Peter. Do kurzu se můžeš přihlásit a studovat jej zcela zdarma. Připravované online kurzyZáklady programování a OOP Yablkova žhavá novinka, kterou najdeš na https://skillmea.sk  již brzy a ve které tě Yablko naučí programovat a také základy objektově orientovaného programování. Použije k tomu PHP, což je stále nejpoužívanější programovací jazyk u nás, ale vše, co se naučíš, umíš použít iv jiných jazycích. Kurz bude zveřejněn ještě v červenci. [UPDATE: kurz byl zveřejněn] Social Media Marketing Pokud se chceš naučit plavat v modrých vodách Facebooku a také Instagramu, nemůžeš si nechat ujít novinku - online kurz Social Media Marketing . Facebook i Instagram se ze sociální sítí postupně změnily na mediální platformy a to je skvělý důvod, proč se s nimi naučit pracovat. Kurz zveřejníme také velmi brzy :)  [UPDATE: kurz byl zveřejněn] Final Cut Pro Máme sice kurz Adobe Premiere Pro, ale pro velké Apple fanoušky chystáme i Final Cut Pro kurz střihu a editace videa. Naučíš se mimo jiné dělat animace, barevné, zvukové a textové efekty ve Final Cut Pro. Kurz bude dostupný v srpnu. Sass Yablkova další novinka - online kurz zaměřený na CSS preprocesor Sass. Obecně nám CSS preprocesory usnadňují dodržovat zásadu DRY (Don't Repeat Yourself) a tím zvýšit přehlednost našeho kódu. Máš se na co těšit, kurz bude venku v srpnu. Git Při programování a práci na webových nebo jiných projektech často pracuješ se soubory, s jinými programátory v týmu, a proto je dobré umět používat verziovací nástroje. Po absolvování našeho nového online kurzu Git pro začátečníky nebudeš mít problém pracovat se soubory a jejich sledování bude pro tebe samozřejmostí. Kurz zveřejníme v srpnu. [UPDATE: kurz byl zveřejněn]

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách