Zpět na blog
Novinky

Pět online kurzů pro každého správného marketéra

Martina Baumann
25.06.2017
3 minuty čtení
Pět online kurzů pro každého správného marketéra
Tento pátek jsme oznámili žhavou novinku a to, že jsme se dohodli s kluky z Truniversity a koupili jsme jejich online kurzy. Zároveň jsme však probrali vedení nad celým Truniversitou, čili od nynějška je tento projekt v naší režii, ale základní myšlenka vzdělávání zůstává žít nadále.

K tomuto kroku jsme se rozhodli proto, že vám, našim super studentům, chceme přinášet nový a čerstvý obsah. A o kurzy na témata jako jsou SEO, Google AdWords a další z online marketingu jste se nás často ptali.
Již nyní tedy můžete na skillmea.cz studovat online a vzdělávat se v tématech jako jsou copywriting, SEO, performance marketing, komunikace na Facebooku nebo Google AdWords. Jedná se o špičkové kurzy, které vyvinuli kvalitní lektoři. 

Jsou to tyto kurzy 👇  
Pro koho je tento kurz určen? Už z názvu je nám jasné, že všichni kopíci si přijdou na své. Tedy všichni ti, kdo se chtějí naučit psát kvalitní texty ať už online nebo offline projekty. Najde si zde důležité informace každý, kdo chce dělat poutavý obsah, který prodává. 

Tento kurz je o PPC kampaních a jejich vyhodnocování, přičemž hlavními tématy jsou strategie, kreativita, mediální nástroje, optimalizace webstránky, práce s uživateli, testování a samotné vyhodnocování.

Že Facebook není jen o lajkovnách statusů, fotek a zabíjením nudy ve škole či práci iv podobě nekonečného četování s kámoši, tě přesvědčí tento kurz. Facebook je právem klíčovým nástrojem marketingu každé firmy. Kromě důvodů, proč je dobré FB využít, se dozvíš i to, jak vytvořit strategii komunikace na sociálních sítích, jak dosáhnout co největšího počtu svých fanoušků, jak postovat jednotlivé texty a v jakém čase, jakým chybám se na FB vyvarovat a mnohé jiné činnosti související s FB.

Kurz tě zasvětí do základů SEO, dozvíš se vše potřebné k tomu, abys věděl tu kterou techniku ​​využít pro svůj konkrétní web a zároveň zde najdeš návody, jak používat jednotlivé nástroje či tipy na bezplatné SEO nástroje.

Máš webstránku nebo e-shop a chceš získat další návštěvníky? Tak šup do tohoto kurzu, kde se naučíš pracovat s Google AdWords tak, aby tvé produkty a služby vždy našli ti správní zákazníci.
A takhle nějak vypadal náš meeting I nadále budeme tvořit nové online kurzy, programátorské, designérské i online marketingové kurzy. Další novinky na Learn2Code již brzy.
Jsi s výběrem online kurzů spokojen, našel sis v nabídce něco i pro tebe? Který kurz si vybereš ty?
Martina Baumann

Som predovšetkým novinárka, pracovala som napríklad v TASR, v Učiteľských novinách, externe spolupracujem s niekoľkými webmi. Venujem sa rôznym oblastiam - v poslednom čase však najmä vzdelávaniu. Nerozumiem IT, neviem naprogramovať webstránku ani mobilnú aplikáciu, napriek tomu o IT rada a veľa píšem. 


Mohlo by tě zajímat

Vybrali jsme ukázky prací studentů kurzu grafiky z Košic
Novinky
12.05.2017
Skillmea

Vybrali jsme ukázky prací studentů kurzu grafiky z Košic

Stanley Mácha má už svoji premiéru u nás úspěšně za sebou. Odjel totiž svůj první prezenční kurz grafiky v Košicích. Jeho studenti se naučili ovládat Photoshop a Illustrator. Během šesti týdnů si vytvořili své vlastní logo, vizitku, základní design manuál či design webu. Vzniklo i několik pěkných prací, které si nechceme uškřečkovat jen pro sebe! Rádi bychom je sdíleli i mezi vámi, tak pojďme na to. [Image] Jakub v kurzu vytvořil identitu pro firmu, která vyrábí organická hnojiva z ovčího trusu.  [Image] Identita pro průvodce městem, kterou navrhla a nadesignovala Julka.  [Image] Identita pro upcycled módní doplňky (příklad prezentuje tašky vyrobené z vyřazených bezpečnostních pásů) od Lucky.  [Image] Megi vytvořila identita pro eventovou agenturu, která pořádá metalové koncerty.  [Image] Vlado nadesignoval identita pro komunitu snowboarderů.  [Image] Poslední ukázka jednoho ze studentů, Marek připravil identitu pro smart home.  [Image] Markovy Smart Home  A pokud se také chceš nakopnout a začít s grafikou, určitě mrkni na naše kurzy věnované designu :)
IT ženy dnes mají svůj den
Novinky
27.04.2017
Martina Baumann

IT ženy dnes mají svůj den

Žen v IT je stále jako šafránu, jsou spíše vzácností a ve srovnání s muži jich je opravdu málo. A jelikož vše vzácné a výjimečné si zvykneme nějak připomenout a hýčkat, výjimkou není ani dnešní den - ten patří IT ženám, ajťáčkům, programátorkám, všem ženám, které se věnují digitálním technologiím a vůbec všem, které se nějakým způsobem o IT zajímají (super , tedy slavím i já). O čem tedy mluvím? Girl's Day Je to něco jako MDŽ – skoro to samé s tím rozdílem, že místo karafiátu a bonboniéry mohou muži ženám darovat nejnovější klávesnici nebo rovnou kvalitní PC – případně i nějaký z našich kurzů (nebo rovnou předplatné ) by určitě mnohé ženy potěšil. Zpátky k dnešnímu svátečnímu dni Girl's Day - jde o celosvětový den žen v informačně-komunikačních technologiích (IKT), který se koná vždy čtvrtý čtvrtek ve čtvrtém měsíci ! Letos připadl na 27. dubna! A co říkají statistiky? Kolik žen v porovnání s muži pracuje nebo se zajímá o práci v IT? Podle podkladů Profese, které nám vypracoval a poskytl analytik Tomáš Janotík, je v IT segmentu až 87 procent mužů. Z toho zbytek tvoří ženy. Takže podle statistik můžeme skutečně zhodnotit, že situace na Slovensku hovoří ve prospěch mužů, kteří ve velké převaze pracovně dominují právě v IT oblastech.  Na základě životopisů, které uchazeči posílají prostřednictvím zmiňované Profese, nejvíce se uchazečky zajímají o pozice: User experience Expert, Web designér, Databázový analytik, Business Intelligence Specialist, Scrum Master a Technical writer. Týden s úspěšnými ajťáčkami, Slovenkami! My jsme v rámci tohoto týdne připravili pár rozhovorů se zajímavými IT ženami. Naším záměrem je přinést inspirativní příběhy žen, které se IT nezalekly a dnes jsou úspěšné programátorky, analytičky a pracují v IT! Mluvila jsem s Alex , Ivkou a Luckou . [Image] A právě ony mě přesvědčily o tom, že i svět informačních technologií nemusí být vůbec nudný, fádní. Naopak, jsem přesvědčena, že s jejich povoláními se pojí mnoho příležitostí - například zmíním jen cestování, poznávání nových lidí a kultur, které je mohou neustále posouvat vpřed. Jako věčný IT začátečník jsem si tedy slíbila, že povýším své znalosti o nějaký ten level výše. Děvčata, děkuji za inspiraci a doufám, že stejně to nakopne i další z vás, které stále zvažujete, zda se vyplatí investovat například do online kurzů – nezapomínejte, nemusíte být rovnou programátorky! Je několik jiných směrů, ve kterých se může každá jedna z nás nalézt. Zkuste třeba design, tam se nejedna kreativní duše může dostatečně vyřídit. Nebojte se toho...těším se na všechny, které toto alespoň trošku nakoplo a řekly si, že jdou si vylepšit své digitální dovednosti. Líbil se ti tento článek? Věnuj mu 👍 Pokud máš na nás nějakou otázku, napiš ji dolů do komentáře 👇  
Pomocí KOMPASu můžeš absolvovat kurzy u nás zdarma
Novinky
09.02.2017
Martina Baumann

Pomocí KOMPASu můžeš absolvovat kurzy u nás zdarma

Tento článek byl aktualizován pro rok 2022.  Pokud jste nezaměstnaní a zároveň jste zaregistrováni v úřadu práce, máte dobrou šanci absolvovat s námi bezplatný kurz, který vám uhradí příslušný úřad práce. Tímto způsobem si můžete vybrat kurz, který byste chtěli absolvovat, a po dokončení nemusíte nic platit. Úřad práce to vyřeší za vás. Nikdy jste o projektu neslyšeli RE-PAS  KOMPAS + Kancelářské práce? V následujících řádcích se dozvíte, co to všechno zahrnuje a jak je můžete využít ve svůj prospěch. Aby však tato pomoc nebyla zneužita státem, je třeba podniknout konkrétní kroky a splnit určité podmínky, které je třeba získat RE-PAS KOMPAS. Ale není to nic složitého, zvládnete to také! Pokud jste zběhli RE-PAS KOMPAS, takže se na vás vztahuje následující postup:  Jak aplikovat KOMPAS +• Nejprve si vyberte z nabídky našich kurzů: SOUČASNÉ KURZY ( v Bratislavě, Košicích, Banské Bystrici, Žilině ) Již neorganizujeme prezentační kurzy, v souvislosti s nástupem pandemie COVID-19 jsme přerušili všechny docházkové aktivity a plně se zaměřujeme pouze na online vzdělávání pomocí online video kurzů. ONLINE KURZY ( Webrebel HTML / CSS / jQuery, PHP / MySQL, Laravel, WordPress, Photoshop, Microsoft Office ) • Poté vaši žádost vyplníme tak, aby splňovala všechny potřebné požadavky a měla nejlepší šanci na schválení. Žádost vyzvednete osobně nebo ji zašleme na vaši adresu. • Vyplněnou žádost odeberete na příslušný úřad práce. Počkáme přibližně 14 dní, což je lhůta Úřadu práce k posouzení žádosti žadatele. Zvažují se různá kritéria, například zvolený kurz, délka registrace v kanceláři nebo vzdělání. • Zapíšeme vás do kurzu, o který jste se ucházeli a který vám nejlépe vyhovuje. Studujete v dohodnutém termínu a formátu, obdržíte od nás všechny vzdělávací materiály. Financování úhrady kurzů na úřadech práce se vynakládá rychle, takže se neváhejte přihlásit a kontaktujte nás ještě dnes. Na co dávat pozor?Dejte si pozor na termíny - to jsou opravdu důležité a úspěch jejich uplatňování se od nich také odvíjí! Všechny dokumenty musí být doručeny úřadu práce ve stanovené lhůtě a žádost musí být předložena úřadu práce nejpozději do 15 dnů před začátkem kurzu. Během kurzu nesmíte být vyloučeni ze záznamů uchazeče o zaměstnání. Je to samozřejmě možné, ale musíte informovat úřad práce a samozřejmě i nás. Pokud jste již dříve podnikali ( nebo s.r.o. ), musíte na úřadu práce poskytnout potvrzení, že nemáte zadlužení Agentuře sociálního pojištění, zdravotnímu pojištění, daňovému úřadu nebo inspektorátu práce. Jsme tu pro vásMáte-li jakékoli dotazy, napište nám na adresu info @ https://skillmea.sk nebo nám zavolejte přímo na číslo 0949 428 812. Rádi vám pomůžeme vyplnit vaši žádost nebo odpovědět na vaše dotazy. Požádat o RE-PAS  KOMPAS dnes a za pár týdnů vám naše kurzy pomohou změnit váš život!

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách