Zpět na blog
Ostatní

Po kurzu Web Designer hned na stáž do Wezeo

Skillmea
16.10.2014
1 minuta čtení
Po kurzu Web Designer hned na stáž do Wezeo
Úspěšní absolventi kurzu Web Designer v Bratislavě mají možnost po skončení kurzu absolvovat 2-měsíční stáž ve Wezeo . Jedná se o technologickou firmu zaměřenou převážně na vývoj webů a mobilních aplikací, jejich klienty jsou největší slovenské firmy a reklamní agentury, ale i státní instituce a malé firmy. Pokud budeš opravdu dobrý/á, dostaneš pracovní nabídku a možnost posunout se ve své kariéře o velký krok vpřed.


Yablko
  tě za 3 měsíce naučí vše z HTML, CSS a jQuery, co budeš potřebovat k tomu, abys uměl/a samostatně vytvořit namakané weby. Od Wezea dostaneš zadání, které vypracuješ a oni si vyberou nejlepší. Potom si tě za 2 měsíce oťukají na reálných projektech a když se osvědčíš a ukážeš, že na to máš, pracovní nabídka je tvoje :)


Pokud tě to zaujalo, není co řešit. Přihlas se na  kurz , dej do toho všechno a po 3 měsících můžeš začít makat na super webových projektech.

Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách