Jak posílit kvalitu trávení

1h 15min
Čas
12
Kapitol
Seberozvoj
Kategorie
-
Hodnocení
Začátečník
Level
český
Jazyk kurzu

Online kurz Jak posílit kvalitu trávení

Řešíte intoleranci potravin, hormonální poruchy, nadváhu, únavu po jídle, studené končetiny, opary, věčné chutě na sladké, poruchy soustředění nebo nedostatek sebehodnoty? Tak přesně pro vás je tento kurs propojující léčivou stravu a moderní dietetiku.

Co se v kurzu naučíte? 
Jak správnou úpravou potravin a přístupem k životu můžete:

  1. Snížit jmenované chronické potíže
  2. Posílit celou oblast trávení
  3. Zlepšit dlouhodobou psychickou pohodu

V celostní medicíně je základem naší kvality trávení okruh sleziny, slinivky a žaludku. Pro zjednodušení ho budu nazývat náš „střed“. Náš střed je naprosto klíčový pro naše celkové zdraví. Jedná se o nejdůležitější oblast v našem těle, protože odtud vychází vše. Tato horní
část trávení je totiž počátkem celého trávicího procesu.

Proto vždy u klientů v mé praxi hledám, která část trávení je oslabená. Kde je tzv. kořenová příčina? Ty příčiny postupně uvolním a oslabenou oblast dáme do rovnováhy. Tím se klient může zbavit potíží a nakonec i diagnózy.

Pokud strava v této počáteční fázi není správně natrávena, problém se pouze přesune do oblasti střev. Zde se špatně natrávená potrava stává pochoutkou pro plísně a bakterie, což může vést k disbióze, tedy jejich přemnožení a následně k rozvoji imunitních a autoimunitních poruch.

Co všechno dostanete

  • videotutoriály o tom, jak posílit kvalitu trávení,
  • moderované diskusní fórum,
  • certifikát o absolvování online kurzu Jak posílit kvalitu trávení,
  • garance vrácení peněz do 14 dnů v případě nespokojenosti s kurzem.
Online kurz Jak posílit kvalitu trávení je možné

Seznam kapitol

Jak posílit kvalitu trávení
1 Úvod
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
2 Náš střed základ všeho
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
3 Oslabená slezina a slinivka potíže a vliv na emoce
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
Dostupné v ukázce kurzu
5 Typologie člověka s převahou elementu Země
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
6 Nevhodné potraviny a techniky vaření
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
7 Léčivé potraviny a jejich úprava
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
8 Jak zvýšit stravitelnost a neházet si klacky pod nohy
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
9 Snídaně - základ kvality trávení
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
10 Jak to vše zvládnout s lehkostí
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
11 Případová studie - sebehodnota: Příbeh klientky
Dostupné pouze po zakoupení přístupu
12 Chci do toho skočit
Dostupné pouze po zakoupení přístupu

Podívej se i na tyto kurzy

Nicole Lukášková Nicole Lukášková
celostní medicína - bioinformační medicína