Zpět na blog
Události

Profese Days: Veletrh práce s tech a business workshopy od Skillmea

Skillmea
12.05.2023
5 minut čtení
Profese Days: Veletrh práce s tech a business workshopy od Skillmea
Získať svoju vysnívanú prácu sa môže zdať ako výzva, ale my sme tu, aby sme ti pomohli. Ak hľadáš nové kariérne príležitosti v oblasti technológií a podnikania, tu je tvoja šanca! Radi by sme ťa pozvali na najväčší veľtrh práce Profesia Days, ktorý sa koná 16. - 17. mája 2023 v Bratislave.

Profesia Days je miestom, kde sa stretávajú talentovaní jednotlivci a popredné spoločnosti a organizácie.

Workshopy so Skillmea

Čo môžeš očakávať na Profesia Days? Workshopy, ktoré sú zamerané na oblasť technológií a podnikania, sú skvelou príležitosťou získať nové znalosti a skúsenosti od známych odborníkov. Nech už si technický nadšenec, ktorý sa chce zlepšiť v oblasti programovania, alebo ambiciózny podnikateľ, ktorý sa chce naučiť úspešné stratégie, na Profesia Days nájdeš Skillmea workshopy, ktoré sú zamerané na najnovšie trendy. Budeš mať príležitosť získať cenné informácie o súčasných trendoch v odvetví a spoznať najnovšie postupy, ktoré ti môžu pomôcť vo vývoji kariéry.

Program Skillmea

V technologických workshopoch získavaš cenné informácie a nástroje, ktoré ti pomôžu rozšíriť tvoje technické zručnosti a vyčnievať na trhu práce. Od programovacích jazykov až po najnovšie trendy v oblasti IT, tieto workshopy ťa povzbudia, aby si sa neustále zdokonaľoval a pripravil sa na nasledujúcu fázu svojej kariéry.

Business workshopy sú pre tých, ktorí túžia poznávať tajomstvá úspechu v podnikaní. Títo workshopy ponúkajú príležitosť naučiť sa stratégie, taktiky a postupy od skúsených manažérov a podnikateľov. Od budovania silných tímov až po účinné riadenie projektov, tieto workshopy ti poskytnú náhľad na to, ako dosiahnuť vynikajúce výsledky vo svojom podnikaní.

Tech workshopy, 16.5.2023 - utorok

11:00 – 12:00
Využi/e AI/ML v DevOps
Michal Hucko / Informatikkasmisom.sk

13:00 – 14:00
Syntetické dáta a AI: Trénovanie neurónovej siete
Marek Šebo / Cognexa

15:00 – 16:00
Ako zachraňujeme životy vďaka AI
Boris Vavrík / Powerful Medical

17:00 – 18:00
Najväčšie výzvy tvorby VR hier
Miroslav Beka / Fono Labs
Tech workshopy na Profesia Days
Tech workshopy na Profesia Days

Business workshopy, 16.5.2023 - utorok


11:00 – 12:00
Ako získať prvý job v IT?
Roman Hraška / brm.sk, robweb.sk

13:00 – 14:00
Cesta od nápadu po funding? Ako na to?
Peter Pašek / Startup akcelerátor - aceon.io

15:00 – 16:00
Growth marketing strategy
Milan Novotný / Cloudtalk

17:00 – 18:00
Čo aktuálne funguje na sociálnych sieťach?
Barbora Jozefikova / Triad
Business workshopy na Profesia Days
Business workshopy na Profesia Days

Tech workshopy, 17.5.2023 - streda


11:00 – 12:00
Kryptomeny pre podnikateľov
Juraj Bednár / juraj.bednar.io

13:00 – 14:00
DeFi ako budúcnosť investovania
David Štancel /Blockchain Slovakia

15:00 – 16:00
Ako môže pomôcť AI programátorom pri vývoji softwaru
Jozef Kováč / Ayanza
Tech workshopy na Profesia Days
Tech workshopy na Profesia Days

Business workshopy, 17.5.2023 - streda

11:00 - 12:00
Najčastejšie chyby začínajúcich startupov
Veronika Radobicka a Oliver MajdÚch / Warper akcelerátor

13:00 – 14:00
Ako využiť AI v marketingu?
Peter Šebo / PS:Digital

15:00 – 16:00
Cesta profesionálneho Krypto tradera
Jakub Kralovanský / Trader 2.0

Business workshopy na Profesia Days
Business workshopy na Profesia Days

Stretnime sa osobne


Profesia Days je viac než len veľtrh práce. Je to priestor pre vzájomné pripojenie, budovanie profesionálnych sietí a stretávanie sa s rovnako zmýšľajúcimi ľuďmi.

Čo by si teda mal očakávať na Profesia Days okrem skvelých workshopov? Budú tam prítomné popredné technologické a podnikateľské spoločnosti, ktoré sú pripravené investovať do talentu a ponúknuť ti úžasné pracovné príležitosti. Budeš mať možnosť stretnúť sa s ich zástupcami, predstaviť sa im a zdieľať svoje profesionálne ambície. 

Toto je tvoja šanca ukázať svoj potenciál a nadviazať vzťahy s relevantnými ľuďmi vo svojom odbore. Nech už si začínajúci profesionál, skúsený odborník alebo študent, Profesia Days ti otvára dvere ku mnohým príležitostiam.

📅 Dátum: 16. - 17. máj 2023
🕒 Čas: 10:00 - 18:00
📍 Miesto: Stará tržnica, Bratislava

Tešíme sa na tvoju účasť na Profesia Days! Nech je to tvoj krok smerom k úspechu v oblasti technológií a podnikania!
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Co má společného Picasso a WordCamp Košice 2020?
Události
26.02.2020
Skillmea

Co má společného Picasso a WordCamp Košice 2020?

WordCamp je nezisková konference, která se pořádá v 75 městech po celém světě. Je určena zejména fanouškům redakčního systému WordPress, zároveň má však značný přesah do marketingu, podnikání i osobního života. Rozvíjí znalosti a dovednosti, které jsou v dnešní IT době velmi žádané. Pablo Picasso byl významný umělec 20. století, který měl mnoho talentů. Možná o nich ze začátku ani nevěděl, ale postupným tvořením a rozvíjením se z něj stal maestro. Tak jako Picasso, i ty máš v sobě různé talenty, ale musíš je objevit a rozvíjet.[Image] Díky konferenci WordCamp Košice 2020 máš možnost získat znalosti a dovednosti o používání a škálování systému WordPress, poznat příběhy lidí z WordPress komunity, můžeš se stát součástí této komunity – objev a rozviň svůj #wordpresstalent. „Třetí ročník WordCampu v Košicích s sebou opět přináší nové změny, kterými se snažíme zvyšovat úroveň konference. Jednou z těch větších jsou nové prostory - Kasárny/Kulturpark. Ty se nacházejí v centru města, jen pár minut chůze od Hlavní ulice.“, uvedli organizátoři konference.   Už 16. května tě v prostorách Kasáren/Kulturpark čekají zajímavé přednášky i workshopy z různých oblastí tvorby, používání či propagace webu. Tématické okruhy přednášek a workshopů se budou střídat, takže pokud si např. hardcore dev, budeš mít program vystaraný na celý den. Learn2Code má rádo WordPress a proto jsme hrdým partnerem této konference. Ahoj a vidíme se 16.5.2020 v Košicích na WordCampu.
EU Code Week: Evropský týden programování
Události
06.10.2019
Skillmea

EU Code Week: Evropský týden programování

Ve dnech 5.–20. října 2019 vrcholí sedmý ročník Evropského týdne programování, tzv. EU Code Week. Dobrovolníci z řad učitelů, institucí a nadšenců z více než 70 zemí se budou snažit prostřednictvím aktivit představit nové vzdělávací možnosti a materiály, aby tak zvýšily zájem o programování a zatraktivnily jeho výuku. Proč se zapojujeme i my?Hodiny informatiky na základních a středních školách jsou ne vždy vedeny zábavnou a poutavou formou. Jen si vzpomeň na ty své. Digitální gramotnost se však pro uplatnění na trhu práce stává klíčovou a o tom, jakou roli by měla hrát ve vzdělávání není třeba vést diskuse. Něco o tom víme iv Learn2Code, kde se nás denně obracejí lidé s otázkou, kde s programováním začít. Proto jsme se i my s podporou spoločnosti Google opět staly součástí iniciativy EU Code Week, abychom podpořili digitální vzdělávání na školách a pomohli dětem rozvíjet znalosti a dovednosti, které jim pomohou realizovat nápady a usnadní orientaci v digitálním světě. Pokud se v něm totiž budou správně orientovat již nyní, budou lépe připraveni využívat jeho přínosů a čelit jeho nástrahám.[Image] Tento rok sa s Learn2Code vydáváme na východ Slovenska do Košic a okolí, kde se prostřednictvím workshopů budou moci děti na více základních školách seznámit s programováním v prostředí Scratch, který se díky své jednoduchosti výborně hodí pro výuku programování, vytváření interaktivních her a animací. Kromě Scratchu máme pro děti připraveny i zážitkové hodiny s roboty Ozoboty a programování her v jazyce JavaScript pro pokročilejší. Letos jsme spojili síly is leadership programem Teach for Slovakia a některé ukázkové hodiny zorganizujeme na školách zapojených do TfS. Pokud chceš vědět, jak to na takovém našem workshopu vypadá, můžeš si prohlédnout tento sestřih z roku 2016. Jak se můžeš zapojit?Evropský týden programování je nezávislá iniciativa dobrovolníků s podporou Evropské komise, do které se může zapojit kdokoli, tedy i ty. Můžeš být učitel, vést programátorský kroužek nebo se zkrátka dobrovolně angažovat v digitálním vzdělávání. Stačí, když uspořádáš programátorskou aktivitu #CodeWeek a přidáš ji na mapu na stránce codeweek.eu. Na stránce navíc najdeš návod a propagační materiály, které ti s realizací pomohou. Pokud si na něco podobného netroufáš, můžeš tuto akci podpořit i použitím hashtagu #codeweek. 
ReactiveConf 2019: pátý ročník konference míří opět do Prahy
Události
24.09.2019
Katarína Kučáková

ReactiveConf 2019: pátý ročník konference míří opět do Prahy

Pátý ročník konference ReactiveConf 2019 míří do Prahy, aby opět přinesla přehled nejnovějších technologií z prostředí programování a software developmentu. Chceš odkrýt tajemství společností jako jsou Zeit, Google, Brave, Cypress a další? Co pro tebe letos organizátoři připravují? Čekají tě 3 nabité dny přednášek, workshopů, panelových diskusí, které zaklíní závěrečná párty. Tentokrát se organizátoři snažili přesáhnout rámec React, Angular or Vue a rozšířit diskusi na další prvky ekosystému jako jsou ReasonML, Elm, Clojure or Nuxt.js. Dva dny konference + festivalový denReactiveConf se koná od 30.října do 1.listopadu 2019 v prostorách Forum Karlin v centru Prahy. První dva dny jsou konferenční, na 4 stazích budou probíhat přednášky, panelové diskuse a tvz. lightnings talks (krátké několikaminutové přednášky a prezentace). Ze 60 speakerů zmiňme namakaného softwarového inženýra Davida Nolena, Briana Holta z Microsoftu se svou přednáškou o základech futuristického kódu a podobně. Třetí, festivalový den, je věnován především workshopům - čeká jich na tebe více než 15, program bude doplněn o přednášky a na závěr odstartuje afterparty, která se přehoupne až do dalšího dne. Pro koho je konference určena?Je určena pro tebe, pokud programuješ nebo se zajímáš o nové technologie. Poslechneš si novinky ze světa front- a back-endu, mobilních aplikací, mezitím můžeš u kávy a občerstvení networkovat. Letos se očekává více než 1300 účastníků. Kde sehnat lístky?Lístky seženeš přímo na stránce ReactiveConf až do 29.10. 2019. Pokud navíc při platbě zadáš kód "Learn2code", získat 20% slevu na individuální lístek.[Image]

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách