Zpět na blog
Ostatní

Ukázky prací studentů kurzu Web Designer II.

Skillmea
10.03.2015
1 minuta čtení
Ukázky prací studentů kurzu Web Designer II.
V našem předchozím blog postu jsme vám ukázali weby, které vytvořili studenti kurzu Web Designer v Košicích. Dnes si prohlédněte další ukázky prací našich studentů, tentokrát z bratislavského a žilinského kurzu Web Designer. Weby jsou vytvořeny s použitím HTML, CSS a JavaScriptu/jQuery, v některých případech je to i CSS preprocesor SASS.


Konkrétní ukázky prací
Filip udělal takový web pro svou přepravní společnost
Tuto hypoteční kalkulačku vytvořil během 3měsíčního kurzu Tomáš
Již 24. března 2015 začíná další bratislavský kurz webdesignu pro začátečníky s Romanem Hraškem / yablkem, na kterém se naučíte tvořit webové stránky s použitím HTML, CSS a jQuery. Bližší info a přihlášku naleznete na  https://skillmea.sk . Kurz Web Designer od dubna 2015 otevíráme iv Košicích, informace o kurzu a přihlášku je naleznete na  tomto linku .


Máte-li nějaké dotazy ke konkrétním webům nebo ke kurzu, napište je do komentářů.
Skillmea
🥇 Sme jednotka v online vzdelávaní na Slovensku.
Na našom webe nájdeš viac ako 300 rôznych videokurzov z oblastí ako programovanie, tvorba hier, testovanie softwaru, grafika, UX dizajn, online marketing, MS Office a pod. 
Vyber si kurz, ktorý ťa posunie vpred ⏩

Mohlo by tě zajímat

Ukázky prací studentů kurzu Web Designer
Ostatní
18.01.2015
Skillmea

Ukázky prací studentů kurzu Web Designer

Prohlédněte si ukázky prací studentů našeho košického  kurzu Web Designer , kteří během 72 hodin na kurzu a dalších desítek hodin strávených samostudiem a zkoušením, vytvořili tyto weby. Studenti neměli téměř žádné předchozí zkušenosti s tvorbou webů, takže pod vedením lektora  Matúše  odvedli opravdu skvělou práci. První měsíc se věnovaly jen HTML a CSS, neboli úlným základům, na kterých stojí každá webstránka. V dalším měsíci weby přizpůsobily pro prohlížení na mobilních zařízeních, jelikož v současnosti již téměř 50% uživatelů přistupuje na web z tabletů nebo mobilů. Poslední 3. měsíc jsme se věnovali JavaScriptu a jQuery, pomocí kterých jsou webové stránky oživeny různými animacemi a efekty. 2 studenti získali námi avizovanou  stáž u lektora Matúše , takže budou na denní bázi v kontaktu s kódováním a prací na reálných projektech. Všem držíme palce ve svém dalším rozvoji, spoustu dobrých webů a spokojených klientů ;)  Konkrétní ukázky prací[Image] Personální stránka Matouše[Image] Matoušův web pro SKI Dubovice[Image] Mirka vytvořila web pro chovatelskou stanici[Image] Petrin web zprostředkovává práci pro zdravotní sestry[Image] Zuzanin web je zaměřen na projekci a realizaci zahrad Pokud se chceš také naučit tvořit webové stránky od úplných základů, v Košicích budeme otevírat další kurz. Stačí se nezávazně  přihlásit  a počkat na zveřejnění termínu ;)
Po kurzu Web Designer hned na stáž do Wezeo
Ostatní
16.10.2014
Skillmea

Po kurzu Web Designer hned na stáž do Wezeo

Úspěšní absolventi kurzu Web Designer v Bratislavě mají možnost po skončení kurzu absolvovat 2-měsíční stáž ve Wezeo . Jedná se o technologickou firmu zaměřenou převážně na vývoj webů a mobilních aplikací, jejich klienty jsou největší slovenské firmy a reklamní agentury, ale i státní instituce a malé firmy. Pokud budeš opravdu dobrý/á, dostaneš pracovní nabídku a možnost posunout se ve své kariéře o velký krok vpřed. Yablko  tě za 3 měsíce naučí vše z HTML, CSS a jQuery, co budeš potřebovat k tomu, abys uměl/a samostatně vytvořit namakané weby. Od Wezea dostaneš zadání, které vypracuješ a oni si vyberou nejlepší. Potom si tě za 2 měsíce oťukají na reálných projektech a když se osvědčíš a ukážeš, že na to máš, pracovní nabídka je tvoje :) Pokud tě to zaujalo, není co řešit. Přihlas se na  kurz , dej do toho všechno a po 3 měsících můžeš začít makat na super webových projektech.[Image]

Nezmeškej info o nových kurzech a speciálních nabídkách